Barion Pixel

Utazási tanácsadás

Tanácsadás a Japánba utazóknak
Japánba szeretne utazni, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá? Érdekelné milyen más lehetőségek vannak az utazási irodákon kívül? Esetleg pontosan szeretne tájékozódni, mielőtt egy ekkora útba belevág? 

Ha igen, akkor úgy érzem a legjobb helyen jár.
Soltész Péternek hívnak és több mint három ezer napot töltöttem már Japánban. Jelenleg is Kiotóban élek, amit a második otthonomnak nevezek. Innen fogadom az Ön hívását is! Bővebben rólam az alábbi gombra kattintva olvashat.

Miben tudok segíteni?

Minden Japánba utazónak meg kell küzdenie ugyanazokkal a problémákkal: a távolsággal, a nyelvi nehézségekkel, és az ismeretlen kultúrával. Japánban minden máshogyan működik, mint azt gondolnánk.
Az emberek nem beszélnek angolul, a klíma nagyon ázsiai, a kultúra sajátos, a közlekedés pedig egy kész útvesztő tud lenni. Ráadásul nekünk magyaroknak érdemi információ is alig áll rendelkezésünkre…
Tanácsadásaim során elmagyarázom az utazáshoz szükséges tudnivalókat, a Japánra jellemző sajátosságokat, legyen szó akár a szezonokról, szállásokról, költségekről, vagy a közlekedésről. Szívesen adok tippeket a repülőjegyek vásárlásához, látnivalókhoz, illetve az útvonal megtervezéséhez is. 
Kedvcsinálónak 🙂
Tekintse meg az alábbi videókat és garantáltan megjön a kedve az utazáshoz!
Hogyan zajlik a tanácsadás?

Japánban tartózkodásom következtében, a tanácsadás online történik. Kérem vegye figyelembe, hogy a beszélgetés lefolytatásához feltétlenül szüksége lesz az alábbi applikációk valamelyikére: Viber, Skype, Whatsapp

Az utazási tanácsadás lehetséges napjai és időpontjai:

*Napok: SZERDA, PÉNTEK
Időpontok: 7-11 óra között (magyar idő)

Az időeltolódás miatt (+7/+8 óra Japánban) magyar idő szerint csak a reggeli, ill. délelőtti órákban 7 és 11 óra között tudok hívásokat fogadni. Megértését köszönöm!

*Megjegyzés: Amennyiben a szerda vagy a péntek kivitelezhetetlen az Ön számára, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.

Díjszabás: 8,000 Ft/ 1 óra

Jelentkezését az alábbi gombra kattintva tudja megtenni, ahol bankkártyával történik a fizetés.

Minden esetben a
saját e-mail címét adja meg kérem, mert ezen keresztül tudom felvenni Önnel a kapcsolatot.

Biztonságos fizetés

A fizetés online, bankkártyás fizetés formájában történik. A “Jelentkezek az utazási tanácsadásra!” gombra kattintva a Stripe oldalára lesz irányítva, amelyen keresztül ki tudja fizetni a tanácsadás díját. A bankkártya adatait nem ismerjük, nem tároljuk, az összes bankkártya fizetést az amerikai Stripe kezeli, amely rendkívül szigorú biztonsági előírások szerint működik.

Teljes körű asszisztencia és idegenvezetés