Barion Pixel

Idegenvezetés

Privát idegenvezetés Japánban

magyar nyelven
Nagy öröm számomra, hogy ezen az oldalon üdvözölhetem. Jelenleg, kétségkívül ez a legspeciálisabb szolgáltatás, amit a Japánba utazó magyaroknak tudok nyújtani: privát, személyre szabott idegenvezetés Japánban az anyanyelvünkön, magyarul.

Kint élő magyarként, előzetes egyeztetés alapján akár napokon keresztül is vállalom az Ön és kedves családja, vagy az utastársai vezetését. Mutatom az utat, tolmácsolok mindenhol ahol szükséges, miközben megpróbálom a legjobb tudásom szerint átadni a hosszú évek alatt magamba szívott tapasztalatokat és ismereteket erről a nem mindennapi országról.

Mire számíthat ha velem tart?

Gondmentes utazás

 
Bízza rám Japán közlekedési útvesztőjét. Felejtse el a bolyongást az állomásokon, a nehézkes jegyvásárlást, a felesleges várakozásokat és az átszállásokból fakadó nehézségeket. Közös utazásunk során mindenben segítek, ahol lehet időt spórolunk. Emellett transzferek és taxik szervezése, buszok kölcsönzésére is lehetőség van.

A nyelv és a kultúra tolmácsolása

 
Szigetországként, Japán sok évszázadon keresztül volt elzárva a világtól aminek következtében a kultúra és nyelv, rendkívül sajátos módon fejlődött. A hoteleket leszámítva a japánok most is képtelenek angolul megszólalni, és zavarban érzik magukat a külföldi ember előtt. Ha velem tartanak mindenhol tolmácsolok, és amennyire lehet segítek megérteni a kultúrát.

Alkalmazkodás az igényeihez

 
Talán az egyik legnagyobb előnyöm a utazási irodák által szervezett programjaival szemben, a rugalmasság. A jól felépített programtervezet fontos, de nem kőbe vésett. Az utazás ritmusától függően lehet belőle elvenni vagy hozzáadni, ahogy az Önnek jobban megfelel.

Gasztronómia

Japánban hihetetlen széles választékát találjuk a gasztronómiának. A turistáknak gyakran elképzelésünk sincs mi fogadja őket az ajtók mögött. Rengeteg az ismeretlen étel, gyakori az angol menük hiánya, tradicionálisabb éttermekben az árak is csak japánul vannak kiírva. Közös utazásunk alatt segítek az éttermek kiválasztásában, ajánlásában, megbeszélés alapján egy-egy vacsorához is tudok csatlakozni.

Életre szóló élmény

 
Bizonyára egyet értenek velem abban, hogy a legfontosabb, amit haza tud vinni az ember az utazásából, azok az élmények. Az igazán nagyszerű élményeinket soha nem felejtjük el, örökké bennünk maradnak. Közös utazásaink alatt arra törekszem, hogy megmutassam Önöknek Japánnak azt az oldalát, ami tényleg megérinti az embert.

Hol történik az idegenvezetés?

Kyoto (京都)

Kiotó, Japán ezer éves régi fővárosa, a japán kultúra mekkája, ahova nagy valószínűséggel Ön is el fog utazni (legalábbis is nagyon remélem) amennyiben Japánban jár. Számomra ez a második otthon jelenti, ahol 2011 óta, megszakítás nélkül élek. Örömmel mutatom meg ezt a fantasztikus várost amivel nem lehet betelni, annyira sokszínű és érdekes. Megtisztelve állok rendelkezésére, amennyiben idegenvezetést szeretne kérni, legyen szó akár egyetlen napról is.

IMG_3546

Nyugat-Japán (関西)

Kiotóból egy óra alatt könnyedén el lehet érni Ószakát, Narát és Kóbét is. Sőt, a Shinkansen szuper expressel, akár Hiroshimát, vagy Himeji városát is meg lehet látogatni. Nyugat-Japán városait összefoglaló néven Kansai (ejtsd:Kánszáj) területnek nevezzük. Szívesen vállalom az itt felsorolt városokban való kalauzolást is.

Japán más területei (全国)

A kint töltött éveknek köszönhetően sok helyen jártam már Japánban, így Kiotón és Kansaion kívül is vállalok idegenvezetést. Jól ismerem Tokiót is, ahová rendszeresen jártam üzleti utakra is. Ettől függetlenül ha olyan városba szólna a megbízás, ahol én sem jártam még, minden esetben közlöm. (Tapasztalataimnak, valamint nyelvi és kulturális ismereteimnek köszönhetően módomban áll felkészülni.)

Kapcsolat

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését az idegenvezetés és szeretne bővebb információt kapni a jelentkezésről illetve díjszabásról, kérem vegye fel velem a kapcsolatot! Köszönöm!

 

info@soltesz-japan.com