Barion Pixel

Adatvédelmi Nyilatkozat

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A SOLTESZ-JAPAN (székhely: 603-8433, Japan, Kyoto, Kita-ku, Shichiku Kitakurisucho 23-2) mint szolgáltató (“Szolgáltató”) minden egyes felhasználó adatának védelmét tiszteletben tartja, ezért kizárólag az adatvédelmi nyilatkozatban megfogalmazottak szerint jár el.

A szolgáltató Japánban bejegyzett magánvállalatként működik, így a jogszabályok betartására vonatkozólag a helyi rendeletek szerint köteles eljárni, amelynek formája és megfogalmazási módja eltérő lehet más országoktól.

A szolgáltató fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására.

A személyes adatok meghatározása:
Az adatvédelmi nyilatkozatban használt “személyes adatok” (teljes név, lakcím, e-mail cím, telefonszám stb.), a felhasználó személyénk beazonosítására alkalmas információkat jelent.

A személyes adatok felhasználása:

A szolgáltatónak jogában áll felhasználni a személyes adatokat mint például a név, cím, illetve telefonszám, számlák kiállításakor.

Amennyiben a rendelését követően a felhasználó oldaláról nem érkezik válasz az időpont egyeztetéssel kapcsolatban, úgy a szolgáltató további emaileket küldhet, illetve hívást kezdeményezhet a megadott telefonszámra.

A szolgáltató a teljeskörű asszisztencia és idegenvezetés során készült ügyfélt ábrázoló képek felhasználása előtt köteles az ügyfél jóváhagyást kérni.

A személyes adatok kezelése:

A szolgáltató a személyes adatokat szigorúan kezeli és tárolja. A veszteségek megelőzése érdekében az információkhoz és számlákhoz, kizárólag jelszó megadása után lehet csak hozzájutni, jogosulatlan hozzáférést nem engedélyez.

Fizetés

A szolgáltató weboldalán történő online fizetések során, az összes bankkártyás fizetést a Stripe kezeli, míg az összes PayPal fizetést a PayPal.
A szolgáltató nem gyűjti, nem tárolja, és semmilyen körülmények között nem fér az ügyfelek bankkártya adataihoz.

A harmadik félnek minősülő fizetési processzorok – Stripe és PayPal – tovább védik a felhasználók információit a saját adatvédelmi nyilatkozatukban megfogalmazottak szerint. Adatvédelmi irányelveik a PCI Security Standards Council (PCI Biztonsági Szabványügyi Tanács) által irányított PCI-DSS szabványok előírásainak felelnek meg, amelyek olyan márkák közös erőfeszítésein alapulnak, mint a Visa, a Mastercard és az American Express.
A PCI-DSS követelmények továbbá segítik a fizetéseket biztonságosan is kezelni.

További információk a fizetési processzorokról:
PayPal: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/ua/privacy-full
Stripe: https://stripe.com/en-fi/privacy