Barion Pixel

KOKORO

Nyomtatott, bővített kiadás

Három új fejezettel és kanji magyarázatokkal! 
„Tíz év sok idő. Külföldiként Japánban pedig különösen.”
image
Kattints a videóra és hallgasd meg miről szól a könyv!
Szellemiség  …amit Japánban tanultam
Ahogy a videóban is hallhattad a KOKORO című könyvemet a Japánban töltött elmúlt tíz év inspirálta. Mindig is szerettem volna átadni a tapasztalataimat Japánról, de sok idő és még több változás volt szükséges ahhoz, hogy ez meg is valósulhasson.
Habár a KOKORO első változata már 2020 tavaszán elkészült, a koronavírus okozta világjárvány sajnos ebbe is beleszólt, és a könyv kiadása meghiúsult. Ódzkodásom ellenére kénytelen voltam egy e-könyvet csinálni belőle. Legnagyobb meglepetésemre azonban ezt a formátumot is nagyon sokan megvásárolták és rengeteg pozitív visszajelzést kaptam az olvasóktól.
Átdolgozott, bővített kiadás

Kihasználva az időt az elhúzódó kiadásig, valamint figyelembe véve az e-könyvet olvasók kommentjeit a KOKORO-nak egy átdolgozott, bővített változata került a nyomdába. Három új fejezettel, kanji magyarázatokkal, kiegészítésekkel  – összesen negyven oldallal lett hosszabb a nyomtatott kiadás.

Sok ember munkája és közbenjárása kellett egyaránt Japánban és Magyarországon is ahhoz, hogy ez a projekt megvalósulhasson, amiért ezúton is rendkívül hálás vagyok.

A könyv 18 fejezetéhez egy-egy japán szó és kifejezés is tartozik kalligrafikus stílusban írva. 
Miről is szól tehát a KOKORO?

Röviden összefoglalva a KOKORO azokat a különös tapasztalatokat, élményeket, életleckéket tartalmazza, amelyek nagy hatással voltak rám a Japánban töltött évek alatt.

Meggyőződésem, hogy bárki számára rendkívül érdekesek és inspirálóak lehetnek a könyvben foglalt gondolatok, miközben lehúzza a leplet arról is, mi áll Japán sikereinek a hátterében.

Kinek szól?

A japán kultúra kedvelőinek, nyitott gondolkodású embereknek, de még a vezetőknek is érdekes olvasmány lehet.

Főnököm (lent láthatod a képen, a bajuszos úriember) gyakran hangoztatta: „Nevelés, nevelés, nevelés”. Mindegy, hogy a harcművészetekről, vagy a vállalatok működéséről beszélünk Japánban, az emberek (ki)nevelése, tanítása mindig központi szerepet játszik. Minden, csak nem a véletlen műve amiért Japán egy rendkívül tiszta és jól működő ország, ahol az emberek meglepően illedelmesek és fegyelmezettek. Mindennek az alapját a nevelés, képzés fogja adni, ami közel sem ér véget náluk az iskolapadban.

A rendeléssel kapcsolatos tudnivalók

Biztonságos fizetés

Fizetéskor a Barion oldalára irányít a rendszer, ahol a kártyáddal tudsz fizetni. A bankkártya adataidat nem ismerjük, nem tároljuk, fizetésed a legbiztonságosabb körülmények között történik.

Szállítás

A könyv rendeléstől számítva 2-3 munkanapon belül kézbesítésre kerül. A küldemények szállítása a Magyar Posta elsőbbségi, ajánlott szolgáltatásával történik (1,460 Ft/db). A személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség, megértésedet köszönjük!

Kapcsolat

Amennyiben felmerült benned bármilyen kérdés a könyvvel vagy a rendeléssel kapcsolatban kérjük írj nekünk az alábbi email címre. Köszönjük!
info@soltesz-japan.com 
Néhány vélemény azoktól akik olvasták!
Soltész Péter

KOKORO

Szellemiség …amit Japánban tanultam

Ár: 3,950 Ft

Vásárlásod előtt kérjük olvasd el az ÁSZF-et és az Adatkezelési tájékoztatót.
Rendeléseddel egyetértesz a bennük foglaltakkal.
A könyvet kiadta és forgalmazza a Black Cell Kft.
H-1064 Budapest, Vörösmarty utca 67
Japán, első kézből