Barion Pixel

Vízum konzultáció

Vízum, továbbtanulás, munkavállalás
KONZULTÁCIÓ MINDENBEN,
amit tudni akartál a JAPÁNBA
 való kijutásról!
Ne keress tovább!
Ha Japánban szeretnél élni, dolgozni, esetleg letelepedésen töröd a fejed, akkor ne keress tovább. Konzultációim során pontosan erről esik szó: hogyan és milyen módszerei vannak nekünk külföldieknek – magyaroknak – a japán vízumok megszerzésére.


A témához kapcsolódóan ajánlom a
Japánba ki lehet jönni dolgozni és tanulni is! című bejegyzésemet, amit segít eloszlatni kétségeidet, amennyiben lennének.  A Rólam című oldalon pedig személyes példámat is olvashatod, tíz év összefoglalója dióhéjban.

Miben tudok segítséget nyújtani?

Konzultációim során nem akarlak rábeszélni arra, hogy Japánba gyere, de nem is akarlak lebeszélni róla. Inspirációt azt nyújthatok számodra, de a döntést Neked kell meghozni. Viszont, hogyan tudnád meghozni ezt a döntést anélkül, hogy pontosan tudnád mire is vállalkozol?

A konzultáció célja hogy pontos, valóságos információkat kapj arra nézve, hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre Japánban.

Létfontosságú ismeretek, amelyek nekem nem adattak meg. Mindent a magam kárán tanultam, senki nem volt, aki segítsen. Rengeteg próbálkozás, csalódás, anyagi veszteség. Ha most kezdeném újra 1 évvel lennék gyorsabb és alsó hangon fél millió forintot spórolnék…

A vízum konzultáción sok-sok év munkájának és tapasztalatának az eredményét osztom meg veled. Ha komolyan gondolod Japánt, akkor ez a beszélgetés vízválasztó lehet számodra.
Az alábbi esetekben tudok segíteni:

Japánban szeretnék tanulni és/vagy dolgozni

Ösztöndíjjal hamarosan kiutazok

A working holiday vízumra pályázok

Mit mondanak mások?

„Vízum tanácsadásra jelentkeztem Péterhez azzal a céllal, hogy minél átfogóbb képet kapjak a különböző lehetőségekről, de leginkább a háttér folyamatokról. Legfőbb pozitívumként magát a beszélgetés stílusát, illetve tartalmát emelném ki, mivel nem egy száraz monoton beszámoló, hanem egy kötetlen valós tapasztalatokból felépített tanácsadás történt, ami olyan előnyökre és hátrányokat is rámutatott amelyek nem derülnek ki egy általános vízum leírásból.”
Csinos Zoltán
„Péterrel a nyár folyamán volt egy konzultációnk, mivel hosszabbtávú céljaim között szerepel Japán. Sok mindenben bizonytalan voltam, de nagyon sok hasznos tanáccsal látott el,amiket megfogadtam és jelenleg is ezeken dolgozom, hogy közelebb kerüljek a céljaimhoz ! Bárki aki hezitál vagy bármi kérdése van, azoknak mindenképp ajánlom, hogy konzultáljanak Péterrel, hiszen átfogó tudása van és hihetlenül segitőkész, felkészült és udvarias! Kokoro könyvét is bátran ajánlom, tele van érdekes információkkal ami szintén segitség lehet!
Köszönöm Péter! :)”
Zelenák Franciska

A KONZULTÁCIÓ RÉSZLETEI

Japánban szinte semmi nem úgy működik, mint nálunk. Külföldiként rengeteg nehézséggel tudja szembe találni magát az ember, legyen szó bármilyen hivatalos ügy elintézéséről, vagy egy egyszerű lakásbérlésről. Három fő területen tudok kulcsfontosságú információkkal szolgálni számodra.

1. Vízum típusok

Japánban vízum nélkül mindössze 3 hónapot lehet tartózkodnunk, ami idő alatt a turistáskodáson kívül másra nem vagyunk feljogosítva. Mindegy mivel akarunk foglalkozni odakint, mindenképp szükségünk lesz valamelyik státusz megszerzésére. 

Tanácsadásom során elmagyarázom a japán vízumrendszer működését, a vízumok kérvényezéseinek általános feltételeit, buktatóit, valamint hogy mire kell ügyelni miután az illető megkapta az „életet” jelentő kártyáját.

*A kint töltött évek alatt volt szerencsém végigjárni a vízumok ranglétráját is: diák vízum, munka vízum, menedzser vízum, házassági vízum.

2. Egzisztencia

Bármilyen céllal is szeretnél Japánba jönni, tisztában kell legyél az alapvető egzisztenciális kérdésekkel. Mennyibe kerül az élet Japánban, milyen költségekre kell számítanod, hogyan működik a rendszer. 
Az itt felsorolt felsorolt pontokban tudok támaszt adni:
  • Indulási tőke, megélhetési költségek, árak
  • Szállás költségek, lakásbérlés
  • Utazási költségek
  • Bankszámlanyitás, telefon, internet, jogosítvány

3. Munkavállalás

Japán egy 120 milliós ország, olyan metropoliszokkal, mint Tokió, vagy Ószaka. Nemcsak a helyi óriásvállalatokat foglalja magában, hanem a világ vezető, világhírű multinacionális cégek és márkák irodaházait, kirendeltségeit is.

Fél állásos munkákban sincs hiány – éttermek, hotelek, üzletek – ha nagyon akarunk, bárhol el tudunk helyezkedni. 

Ha hosszú távon tervezel Japánba maradni, akkor előbb-utóbb a munkavállalás szóba fog jönni. Ebben a témakörben az itt felsorolt pontokban tudok számodra kulcsfontosságú információkkal szolgálni. 

  • A munkavízum feltételei
  • Tippek és tanácsok a munkakereséshez
  • Különbségek az arubaito és shigoto között
  • Fizetések ismertetése
  • Külföldiként dolgozni Japánban

A konzultáció minden esetben személyre szabott!

Néhány vélemény azoktól,
akik részt vettek rajta:

„Maximálisan ajánljuk!
A férjemmel együtt már többször jelentkeztünk konzultálásra és mindig nagyon elégedetten „távoztunk”.
Gyorsan és egyszerűen zajlik a jelentkezés, rengeteg új információt sikerült szereznünk, így megkönnyítette a továbbtanulásomat is.
Nagyon sokat köszönhetünk a konzultációknak, biztosan jelentkezünk még.”
Ádám és Betty
„Pontos, precíz, rendkívül értékes információkat kaptam a célom eléréséhez. Úgy ėrzem, te egy megbízható és rendes ember vagy, aki 100%-ban teljesiti azt
ami a honlapodon olvasható. És persze szeretnék még többet tudni, úgyhogy várom a folytatást.☺️
Hálás köszönetem, Orsolya.”
Haás Orsolya
„Pétert még 2019-ben volt szerencsém megismerni, amikor az egyik rokonom értesített róla, hogy ő próbál segíteni, a hozzá hasonló ambíciókkal rendelkezőknek.
A hírnek nagyon megörültem, mert már régóta tervezgetem a kiutazást, kint maradás céljából, így kapva kaptam a lehetőségen, hogy felvegyem vele a kapcsolatot.
A beszélgetésünkkel nagyon megvagyok elégedve, nagyon precízen és részletesen tájékoztatott a lehetséges opciókról, a célokhoz szükséges teendőkről.
Nagyon örülök annak, hogy megismerkedhettem vele, és bátran ajánlom mindenki szíves figyelmébe, aki hasonlóan érdeklődik A Felkelő Nap országa iránt.”
Veszeli Tamás

Hogyan zajlik a konzultáció?

A hívásodat egyensen Japánból fogadom, ezért a konzultáció online történik! Feltétlenül szükséged lesz az alábbi applikációk valamelyikére:
Viber, Skype, Whatsapp, Messenger

Minden esetben azt az alkalmazást választjuk, amelyik számodra a legmegfelelőbb!

Az időeltolódás miatt (+7/+8 óra Japánban) magyar idő szerint a reggeli, illetve délelőtti órákban tudok hívásokat fogadni. A konzultációra hétvégén is van lehetőség!

JELENTKEZÉS

A japán vízum konzultáció minden esetben személyre szabott!

Jelentkezésedet az alábbi gombra kattintva tudod megtenni.
Fizetésedet automatikusan emailben igazoljuk vissza, majd időpont egyeztetésre kerül sor.

Díjszabás: 10,000 Ft (1 óra)

(Fizetéskor mindenképp a saját e-mail címedet add meg)

A vízum konzultáción sok-sok év munkájának és tapasztalatának az eredményét osztom meg veled. Ha komolyan gondolod Japánt, akkor ez a beszélgetés vízválasztó lehet számodra.

Biztonságos fizetés

A fizetés online, bankkártyás fizetés formájában történik. A fent található gombra kattintva a Stripe oldalára irányítunk, amin keresztül ki tudod fizetni a konzultáció díját. A bankkártya adataidat nem ismerjük, nem tároljuk, az összes bankkártya fizetést az amerikai Stripe kezeli, amely rendkívül szigorú biztonsági előírások szerint működik.