Barion Pixel

Urushi evőpálcika szett

FIGYELEM: A TERMÉK ELFOGYOTT, JELENLEG NINCS RAKTÁRON!
URUSHI LAKKAL ÉS ARANYFÜSTTEL DÍSZÍTETT EVŐPÁLCIKA SZETT

A tradicionális mesterségeket ötvöző, kézzel készített evőpálcikákat és a hozzájuk tartozó tartókat, urushival (fekete lakkal) vonták be, míg a rajtuk található különleges felhő mintázatot, eredeti aranyfüsttel (arany fóliával) alakították ki.

A rendkívül elegáns, míves termék kitünő ajándék lehet a japán kultúra és gasztronómia szerelmeseinek.

Szállítás:
A termékeket a Japán Posta ePacket szolgáltatásával postázzuk 2 munkanapon belül! A szállítási idő kb. 1-2 hét, a csomag nyomkövető számmal és garanciával is rendelkezik!
*Figyelem: Miután a postázás megtörtént, nem áll módunkban az esetleges késésekért felelősséget vállalni. A szállítással kapcsolatos bővebb információkat az ÁSZF menüpontban találod, amit a rendeléseddel elismertnek nyilvánítasz!

A szett különlegessége, hogy elsősorban a házastársak, illetve párok számára készüt. Ez abban nyilvánul meg, hogy a fekete színű, hosszabb méretű evőpálcika a férfinak szól, míg a vörös színű, rövidebb pálcika a nő számára.

A „zuiun” nevű felhő mintázat szintén nem véletlenül szerepel az evőeszközökön – a buddhizmusban a „boldogság előfutárának” a szimbóluma.

A két darabos evőpálcika és evőpálcika tartó szett, egy gyönyörű, fából készült díszdobozban érkezik. Kitűnő ajándék lehet a házassági évfordulókra is.

Ár: 21,300 Ft
Akciós ár: 14,900 Ft!

Az ár magában foglalja szállítási díjat Japánból, a nyomkövetést és a garanciát is! (ePacket)

FIGYELEM: A TERMÉK ELFOGYOTT, JELENLEG NINCS RAKTÁRON!