Japán webáruház

MIÉRT VÁLASSZ MINKET?

Japán termékek

Webáruházunkban minőségi japán termékeket vásárolhatsz rendkívül versenyképes árakon. A csomagok egyenesen Kiotóból érkeznek az otthonodba!

Gyorsaság

A termékek raktáron vannak ezért a rendelésektől számítva 2 munkanapon történik a feladásuk.
A szállítási idő hozzávetőleg 1-2 hét.

Alacsony költségek

Az árak magukban foglalják a szállítási díjat Japánból, a nyomkövetést és a garanciát! Szállítás szempontjából a lehető legkevezőbben válogattuk ki a termékeket!

TERMÉKEK

Eredeti matchával és választható csészével
Japán egyik leghíresebb termelőjétől
Minőség, elegancia és tradíciók
A mindennapok kimonója
Édesség és snack doboz
A legjobb ízekből összeválogatva
Ez a termék február 20-ig volt elérhető
Díszdobozban, aranyfüsttel díszítve

Vásárlóink írták, küldték!

“Megjött a szett, minden nagyon klassz, épp iszom a teát:) Köszönöm! Csak megjegyzésként a MO-on vásárolt – matcha-nak nevezett por köszönőviszonyban sincs a kinti fémdobozos ízével állagával. (egyszer ki akartam próbálni – régebben – de most már tudom mi a különbség.Köszönöm!” Buda Attila

“Kedves Péter, megérkezettNagyon örülök neki, köszönöm szépen 😊el is sírtam magam a boldogságtól 😊 Nagyon sokat jelent nekem, hogy kaptam az otthonomba egy kis Japánt 🌸”
Reznicsek Melinda

“Teljesen jó a samue, kényelmes viselet. Legutóbb, amikor Japánba jártam, akkor az apósomnak hoztam és megbántam, hogy magamnak nem. De most már van! Köszönöm!”
Pető Sándor

“Időközben megkaptam a teát. Ezúton szeretném megköszönni, mert valóban fantasztikusan finom. Szóval biztosan fogok hamarosan rendelni egy újabb adagot.”
Bíró Zoltán

“Tegnap érkezett meg a csodaszép pénztárcám! Hála és köszönet a gondos csomagolásért és a gyorsaságért!”
Karacs Tünde

“Megérkezett a várva várt csomagom, a japán édességek február közepén.Mindent végigkóstoltam, elképesztően remek az összeállítás. Édesek, sósak és erősek, a Matcha Latte őrült finom. Édesből a kedvencem: a Pocky pálcikák és az epres Meltykiss. A matcha latte – tea tejszínes ízesítéssel pedig megfájdította a szívem, mert ezt mind egyes nap tudnám inni. Nagyon köszönöm ezt a szuper csomagot!!!! Hálás vagyok a kóstolási lehetőségért!”
Bányai Klára

“Köszönöm megkeresését! Igen, a pénztárca megérkezett. Nagyon szép és igényes munka. Köszönöm még egyszer!”
Tóth Bálint

“Igen, rendben ideért a pénztárca, és nagyon elégedett vagyok vele, köszönöm!”
Molnár Petra

“Megérkezett a várva várt Matcha teás-szett! A weboldaladon található leírás alapján sok nagyon fontos és hiteles információhoz jutottam, a videó segítségével pedig a tea igazi elkészítéséhez is minden segítség adott. Még azért van mit tanulni a keveréssel-habosítással. Az íze kellemes, lágy, hasonlítani nem igazán tudom semmihez, mindenképp meg kell kóstolni. Nekem eddig bejön 🙂 Köszönöm Péternek ezt a lehetőséget.”
Felner Csaba