Barion Pixel

Galéria

Shimizu Kohei fotógaléria
清水耕平

Shimizu Kohei egy nagyszerű fotóművész Kiotóból, akinek a képei fantasztikusan jól vissza tudják adni Japán különleges, szavakkal nehezen elmondható, hangulatát.

Shimizu-san nagy szerelmese a fotózásnak és különösen jártas a szentélyek, templomok világában. A KOKORO című könyvem borítóján szereplő képet is neki köszönhetem, amelynek az elkészítésére, a Fushimi Inari szentélyben került sor. A japán fotográfus jelenleg egy kiotói nyomdának dolgozik, képeiből plakátok és poszterek is készülnek. Tehetségét mi sem igazolja jobban, minthogy a város legrégebbi zen templomának, a nagy múltú Kennin-ji templomnak is, a hivatalos fotográfusaként tevékenykedik.

Shimizu-san ezenfelül tagja még annak a fotós triónak is, amely a 117 ezres követői tábort magának mondható “Kyoto ii tokoro” nevű instagram oldalt szerkeszti. A magyarra fordítva “Kiotó jó hely” névre hallgató instagram oldal, másfél millió likeot gyűjtött be eddig, és könyv is készült belőle Japánban. Megtiszteltetés számomra, hogy Shimizu-san képeit oldalamon prezentálhatom a magyar közönségnek.

További képekért kattints Shimizu-san instagram oldalára!

Shimizu Kohei: https://www.instagram.com/kohei713/
Kyoto Ii tokoro: https://www.instagram.com/kyoto_iitoko/