e-könyv

INSPIRÁLÓ

TÖRTÉNETEK

JAPÁNBÓL

„Ha érdekel Japán, akkor ezt a könyvet Neked találták ki!”

Szellemiség, amit Japánban tanultam. Nagyon régóta terveztem elmondani a japán emberek szellemiségével kapcsolatos gondolataimat, de sokáig nem találtam ehhez a megfelelő „csatornát”. Éltem az életemet Japánban és csak raktároztam el magamban a látottakat.

Egy napon aztán bátor döntés született és megalapítottam az utazási szolgáltatásokat nyújtó cégemet SOLTESZ-JAPAN néven. Végre munkához láthattam elképzeléseimnek megfelelően és hozzáfoghattam ennek a könyvnek a megírásához is.

A magyar turistáknak szóló idegenvezetéseim pedig csak még jobban megerősítettek abban a hitben, hogy mennyire érdekes és tanulságos is tud lenni számunkra, a felkelő nap országának kultúrája és mindennapjai.

„Kevés hasonló könyv íródott magyar nyelven ezidáig. A japán kultúrát testközelből mutatom be, kilenc kint töltött évnek a tanulságát próbálom átadni.”

Készen állsz egy különleges „utazásra”?

A KOKORO című könyvemnek köszönhetően most lehetőség nyílik arra, hogy bevezesselek egy olyan a világba, amit a japánokon kívül roppantul kevesen ismernek.

Japán mélyére „utazunk” és megnézzük, hogyan gondolkodnak az emberek, milyen szellemiség járja át a mindennapjaikat; mi áll a sikereik és az erős gazdaságuk mögött; miért tisztelik a természetet és hogyan tartanak rendet a jól megépített világukban.

Megismerkedünk különös, kimondatlan kultúrájukkal, kötelességtudó magatartásukkal és a szamurájok világából hozott szigorú mentalitásukkal, amely elválaszthatatlan része lett a modern japán emberek életének is.

Elmesélem, hogyan tanítottak meg arra, hogy ne késsek el többet, és hogy mit értenek ők a figyelmesség és a bocsánatkérés fogalmak alatt. Betekintést nyerhetünk egy judo edzőtermembe is, ahol a tradicionális elgondolások szerint zajlik az edzés, sőt utunk végére egy ezeréves történelmet magának mondható buddhista templom főpapjától is kapunk némi „útravalót”…

A történeteket az élet írta, amelyeket hol érdekeseknek, hol viccesnek, hol pedig meghatónak találhatunk. Magyar szemünkkel vizsgáljuk ezt a különleges világot, így óhatatlan megannyi kulturális különbséget fedezhetünk fel. Lelkünkkel pedig – amiről azt tartják, hogy réges-régen Ázsiából vándorolt el a nyugati földekre – megpróbáljuk átérezni a leírtakat, hogy ami megtetszik belőle, azt akár haza is vigyük magunkkal…

A KOKORO iPaden olvasva

Kalligráfia a fejezetek között!

Minden fejezetcímet egy japán szó vagy kifejezés követ – kalligrafikus stílusban. Az írásjegyek önmagukban is rendkívül szépek és látványosak, így a történetek olvasása közben alkalmunk adódik gyönyörködni egy kicsit bennük.

Gondolatok azoktól, akik már elolvasták!

A KOKORO megrendelése elkezdődött!

(e-könyv, borító)

Az e-könyvet rendelésedet követően tudod letölteni! Olvashatod asztali számítógépen/laptopon vagy bármilyen okostelefonon, tableten és Kindle eszközön. 
(Formátum: PDF, Epub, Mobi)
Soltész Péter

KOKORO: Szellemiség, amit Japánban tanultam

 

Ár: 2,990 Ft

Biztonságos fizetés

Az e-könyvet online, bankkártyád segítségével tudod megvásárolni. A “Megrendelem!” gombra kattintva a fizetési oldalra irányítunk. A bankkártya adataidat nem ismerjük, nem tároljuk, az összes bankkártya fizetést az amerikai Stripe kezeli, amely rendkívül szigorú biztonsági előírások szerint működik.

Segítség

A fizetéshez mindössze az e-mail címedet és a bankkártya adatokat kell megadnod. Az irányszavak angolul vannak ugyan, de rendkívül egyértelmű a jelentésük (pl. email = e-mail cím) Ha mégis elakadnál, kérünk használd segítségül az alábbi képet, ahol magyarul is megtalálod a szavakat. A “Megrendelem!” gombra kattintva, ugyanezzel az oldallal fogsz találkozni!

Nem érkezik az e-mail?

Rendelésedet követően az e-könyvet automatikusan kiküldjük a megadott e-mail címre. Ez általában néhány percet vesz igénybe. Bizonyos levelező rendszerek (pl. Gmail) esetében előfordulhat, hogy nem az elsődleges mappába, hanem a Promóciók, vagy a Közösségi levelek közé érkezik a rendelés. Ha sehol sem találod, akkor kérjük nézd meg a spamok között.
Amennyiben további kérdésed lenne a rendeléssel kapcsolatban, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az alábbi e-mail címen.
info@soltesz-japan.com